Caută
Close this search box.

CTP, avertisment de ultimă oră: Urmează nişte ticăloşii de mari proporţii ale lui Liviu Dragnea

CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) avertizează că atitudinea manifestată de Liviu Dragnea în timpul conferinţei de presă de luni dă de gol un nou plan malefic pus la cale de şeful PSD.

„L-am văzut astăzi pe domnul Dragnea într-o stare care mie îmi dă fiori. Domnul Dragnea încearcă să fie simpatic. De câte ori domnul Dragnea zâmbeşte mult, aşa… Aţi văzut cât de defensiv a fost, cel puţin în povestea cu Dăncilă şi cu ambasada, lozinca lui a fost ‘nu ştiu, da’ zic, să decidă presedintele’.

După care a început cu ziariştii, ‘mă urmăriţi pe holuri, eu niciodată nu aş retrage acreditarea, cu tot dragul’. Dragii mei, cu tot dragul, de câte ori Dragnea are alura asta calină, umană, să ne aşteptăm la ce e mai rău. Cred că urmează acum nişte ticăloşii de mari proporţii.

Întotdeauna, Dragnea îşi pregăteşte, şi faţă de persoane, şi faţă de situaţii, îşi pregăteşte ticăloşiile, mârşăviile printr-o astfel de atitudine.

Urmează o torpilă de proporţii din partea domnului Dragnea”, a subliniat CTP la Europa FM, referindu-se în primul rând la ordonanţele de urgenţă pe Justiţie, care sunt deja în circuitul de avizare.

Iată conferinţa de presă susţinută de Dragnea, la care a făcut referire CTP:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri