Caută
Close this search box.

De necrezut! Tudorel Toader spune că va renunța la 5 prevederi din teribila Ordonanță 7

toader

Vicepreședintele CSM, procurorul Nicolae Solomon, a declarat că, în urma discuțiilor cu ministrul Justiției, acesta a fost înduplecat să renunțe la cinci prevederi din Ordonanța 7. Printre acestea, cele referitoare la posibilitatea ocuparii functiei de sef de parchete de un judecator si la articolul legat de delegarile in functii de conducere.

Procurorii din CSM au avut o intalnire cu ministrul Justitiei, pe tema OUG 7, a declarat, in sedinta Sectiei, vicepreședintele Consiliului, procurorul Nicolae Solomon.

Acesta a precizat ca in urma discutiilor, Tudorel Toader a spus ca este dispus sa renunte la 5 prevederi din ordonanta, printre care cele referitoare la posibilitatea ocuparii functiei de sef de parchete de un judecator si la articolul legat de delegarile in functii de conducere.

In sedinta, procurorii au decis insa sa continue demersurile astfel incat sa fie ascultate toate cerintele magistratilor care au iesit in strada sau au intrerupt activitatea.

Secția pentru Procurori a CSM a decis, vineri, ca urmare a hotararilor celor mai multe parchete, sa continue demersurile de abrogare sau modificare a ordonantei 7, au declarat surse judiciare pentru Stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri