Caută
Close this search box.

DRAMĂ CUMPLITĂ! Și-a aruncat fiica de pe un pod, pentru că era convins că nu era copilul lui biologic

Și-a urcat fiica în mașină și a început să gonească în noapte. Un polițist i-a oprit cursa nebunească. A ieșit din mașină, a tras-o pe cea mică de pe bancheta din spate și a aruncat-o, ca pe un sac de gunoi, de pe un pod înalt de aproape 20 de metri, sub privirile îngrozite ale ofițerului. Copila avea cinci ani. Astăzi, în loc să ceară iertare, în loc să caute moduri de a plăti pentru fapta sa, bărbatul luptă să scape de pedeapsa cu închisoare.

Un tată care și-a ucis propria fiică, aruncând-o de pe un pod înalt de 20 de metri va pleda nevinovat în fața instanței, pe motiv de nebunie, ca să evite o condamnare la închisoare.

Procesul lui John Jonchuck, un bărbat în vârstă de 29 de ani din Statele Unite, va începe în această săptămână. El este acuzat de crimă, după ce și-a aruncat fiica de pe un pod, sub privirile îngrozite ale unui polițist.

În ciuda faptului că este acuzat de crimă cu premeditare, procurorii au anunțat că nu vor cere pedeapsa cu moartea. Dacă va fi găsit vinovat, își va petrece tot restul vieții în spatele gratiilor.

Doar că John nu intenționează să pună piciorul în închisoare. Avocații lui l-au sfătuit să pledeze nevinovat pe motiv de nebunie. Dacă juriul va accepta strategia pregătită de echipa acuzatului, închisoarea va fi înlocuită cu internarea într-o clinică psihiatrică.

O tragedie anunțată

Cu 12 ore înainte de cumplita crimă, avocatul Genevieve Torres, cea care îl reprezenta pe John în procesul de divorț, a sunat la serviciul de urgențe pentru siguranța minorilor și a raportat faptul că primise numeroase apeluri telefonice de la clientul ei, în care îi povestise că își urcase fiica în mașină și o dusese la mai multe biserici. Devenise paranoic, crezând că fetița nu era copilul lui biologic.

Dispecerul, care nu avea suficientă experiență în domeniu, a crezut că avocatul era mai preocupat pentru siguranța bărbatului decât a fetiței, așa că nu a raportat apelul.

24 de ore mai târziu, polițistul William Vickers se îndrepta spre casă, după ce ieșise din tură. Pe șosea, a văzut o mașină, gonind nebunește. Omul legii a făcut o manevră de întoarcere și a pornit în urmărire. Habar n-avea ce urma să se întâmple.

Ajuns pe podul înalt de 20 de metri, John a oprit mașina și s-a dat jos. L-a aștetat pe polițist să-l ajungă din urmă. „Nu ai puterea de alege!”, a strigat către acesta. A scos-o pe micuță de pe bancheta din spate și a aruncat-o peste balustradă, într-o fracțiune de secundă. Vickers nu a apucat să reacționeze. „Cred că am auzit-o țipând”, a spus polițistul.

John Jonchuck a reușit să fugă de la fața locului, dar a fost prins și arestat în scurt timp. Trupul lui Pheobe, fetița de cinci anișori aruncată ca un sac de gunoi, a fost găsit, fără suflare, după mai multe ore de căutări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri