Caută
Close this search box.

Fâșia Gaza: Avioanele israeliene au bombardat posturi Hamas

Avioane israeliene au efectuat vineri noaptea o serie de lovituri vizând facilităţi militare şi posturi aparţinând mişcării islamiste Hamas din Fâşia Gaza, transmite dpa, citată de Agerpres.

Avioanele israeliene au efectuat patru atacuri militare vizând o structură a forţelor navale ale Hamas din nordul Fâşiei Gaza, conform informaţiilor transmise sâmbătă de postul de radio al-Quds. Sursa citată a precizat că atacul aerian nu s-a soldat cu răniţi, dar structura vizată a fost grav afectată.

În cursul zilei de vineri, un purtător de cuvânt al armatei israeliene a declarat că o rachetă artizanală a fost trasă de pe coasta enclavei în sudul Israelului, unde a aterizat pe un câmp gol, fără a provoca victime sau daune.

Tot vineri, un tânăr de 23 de ani a fost ucis şi peste 40 de palestinieni au fost răniţi în urma unor ciocniri violente cu soldaţii israelieni, potrivit datelor comunicate de Ministerul Sănătăţii din Gaza.

Conform armatei israeliene, aproximativ 8.400 de palestinieni s-au adunat în după-amiaza zilei de vineri în diferite puncte de-a lungul gardului de la frontieră şi au aruncat explozivi şi pietre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri