Caută
Close this search box.

Foarte, foarte tare! Secretar de stat de la Ministerul Fondurilor Europene, adăugat la un eveniment oficial cu Photoshop!

Pe 20 martie, Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a publicat pe Facebook o serie de imagini. Nimic neobișnuit până nu te uiți la poza principală, scrie Playtech.ro.

În fotografie, în spatele steagului României, este Mihaela-Virginia Toader, actualmente secretar de stat în acest minister, dar și fost ministru delegat sau (tot) secretar de stat în guvernele Grindeanu și Tudose! Doar că Toader nu a participat efectiv la eveniment, ci a fost pusă acolo, ulterior, cu Photoshop.

Conform MFE, imaginile sunt de la o întâlnire a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operațional Asistență Tehnică (POAT), la care au fost prezentate progresele înregistrate în implementarea acestui program.

Au fost reprezentanți AM POAT, parteneri și beneficiari MFE și reprezentanți ai Comisiei Europene.cpmfprm Newsweek.ro.

Cel care a lucrat imaginea în Photoshop a făcut o treabă destul de proastă la marginea laptopului, la peretele din spate și la umărul drept al Mihaelei Toader! Nu aveți decât să măriți și/sau să priviți cu atenție! Foto Newsweek.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri