Caută
Close this search box.

În pofida evidenţelor, ministrul Cuc susţine că nu e nici o problemă cu garniturile de metrou şi că sindicaliştii au alt motiv pentru proteste

răzvan cuc

Chiar dacă incidentele se ţin lanţ la metrou, iar Metrorex trage un semnal de alarmă, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, susţine că motivul pentru care protestează sindicaliştii nu are legătură cu garniturile, ci este legat de spaţiile comerciale.

„Nu este nici o problemă cu garniturile. A ieşit şi directorul de la Metrorex cu declaraţii. Eu cred că dânşii au un alt motiv pentru care protestează şi este legat de spaţiile de la metrou.

Spaţiile vor fi scoase la licitaţie – se va face o procedură transparentă pentru acele spaţii. Nu se pot da să le gestioneze cineva. Dacă vin şi dânşii, participă, câştigă şi se găseşte o formulă legală. Eu vă spun ce-mi spune mie lumea de la Metrorex, oamenii pe care-i am la companie. Eu ştiu că supărarea mare e pentru spaţii”, a spus Cuc la TVR 1.

„Eu nu am nici o problemă cu sindicatele. Am discutat cu transportatorii şi discut şi cu cei de la Metrorex, dar nu pot să discut pe un picior de şantaj şi de presiune. Haideţi să vedem!

Eu vă spun atât: că trebuie să ne punem la masă, să discutăm, au primit majorări salariale în fiecare an, îi respectăm, îi sprijinim, îi ajutăm, dar trebuie să avem nişte discuţii constructive, nu doar pe bază de ambiţie”, susţine Cuc, citat de Agerpres.

Răzvan Cuc a mai spus că miercuri seara a vorbit şi cu reprezentanţii COTAR, care au anunţat proteste pentru joi, în Piaţa Victoriei, şi i-a asigurat că în şedinţa următoare a Executivului va fi aprobată ordonanţa care elimină pirateria şi prelungeşte traseele interjudeţene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri