Caută
Close this search box.

PLUS, după declaraţiile Oanei Bogdan: Proprietatea privată este de neatins!

plus

Formaţiunea condusă de fostul premier Dacian Cioloş ”consideră că proprietatea privată este de neatins”, după ce unul din liderii formaţiunii, Oana Bogdan, a făcut declaraţii în spaţiul public despre renunţarea benevolă la proprietate.

„Partidul PLUS consideră că proprietatea privată este de neatins. Partidul PLUS crede fără rezerve că dreptul la proprietate este un drept fundamental, care asigură premisele libertăţii.

În acelaşi timp, dreptul la proprietate privată este o condiţie pentru exercitarea iniţiativei private şi pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial, stimulează creativitatea şi inovarea şi creează astfel premisele pentru prosperitate în societate.

Aşadar, credem că statul are rolul fundamental de a proteja proprietatea privată, care asigură libertatea şi democraţia, iar pe de altă parte acela de a găsi, împreună cu societatea, cele mai bune forme de protejare a bunurilor publice care depăşesc sfera proprietăţii private”, se arată într-un comunicat de presă al PLUS.

Fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună a anunţat că se desparte categoric de PLUS, afirmând că nu poate fi de acord cu ideile promovate în numele partidului de Oana Bogdan, privitor la renunţarea la proprietate, şi că e păcat că PLUS se lasă târât într-un asemenea subiect, aminteşte Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri