Caută
Close this search box.

Protestul magistraţilor, INTERZIS pe treptele Curţii de Apel Bucureşti. Jandarmii i-au alungat

protest magistraţi

Protestul magistraţilor pe treptele Curţii de Apel Bucureşti a fost interzis. Astăzi, deşi aceştia manifestau în acelaşi loc, au fost alungaţi de jandarmi.

Întrebată cine le-a interzis protestul pe treptele Curţii de Apel Bucureşti, procurorul DNA, Alexandra Lăncrănjan, cea care instrumentează dosarul Tel Drum, a declarat, potrivit digi24:

„Ar trebui să întrebaţi conducerea Curţii de Apel Bucureşti, care a luat această decizie. Nu sunt în măsură să vă spun acest lucru”.

La rândul său, judecătorul Andreea Sârbu a spus că li s-a transmis că este vorba despre un ordin al preşedintelui Curţii de Apel Bucureşti, prin care li se interzice protestul pe treptele instituţiei, dar a adăugat că nu a văzut respectivul document.

Un răspuns

  1. u Scurt pe doi, justiția pe care PSD & ALDE o vor implementa în țara asta are la bază un singur principiu: nu contează legile, contează ca noi si numai noi să numim și să revocăm procurorii și judecătorii.

    Unora li se pare corect ca, într-o țară deja fără nici un Dumnezeu, fărădelegea să-si reclame partea.

    Problema la care nu se gândesc atotputernicii zilei este că ce propun ei nu va funcționa – fără a distruge statul roman, cât mai este, din temelii. Stat care trebuie , musai repus pe picioare și atunci dreptatea aia șchioapă cu ultimele puteri ii va ajunge pe marii lideri și-i va devora, cum a mai făcut-o de atâtea ori. Pentru că dreptatea, chiar cu picioarele rupte, ajunge întotdeauna la locul fărădelegii pentru a-si spune cuvântul.

    N-o spun eu, o spune istoria. Si-acolo unde Stalin, Hitler, Mussolini, Ceausescu etc au plătit, Dragnea & Tăriceanu împreună cu clica lor de ce ar face excepție?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri