Caută
Close this search box.

S-a aflat acum. Unde a fost Laura Codruța Kovesi înaintea audierii din Parlamentul European

kovesi

Laura Codruța Kovesi a fost într-un loc special înainte de audierea din Parlamentul European pentru funcția de procuror șef european.

„Bunicii mei m-au învățat să mă rog. Cred în Dumnezeu. Merg la biserică. Înainte de audierea în Parlamentul European, am fost la o biserică ortodoxă din Belgia. Erau mulți români. Nu mă așteptam. Erau peste 80 de persoane. A fost o slujbă impresionantă. A fost extraordinar. Am fost impresionată că erau mulți copii. Am văzut mulți copii, cred că vreo 30-40. Oamenii m-au întâmpinat foarte bine. Mă simțeam ca acasă vorbind românește. Am stat la slujbă. Când s-a terminat slujba, cineva mi-a dat sarmale și cozonac. Oamenii m-au încurajat, lucru care m-a impresionat. Știau ce se întâmplă în România. Mi-au zis că urmăresc știrile. Știau de ce sunt în Belgia și m-au încurajat. Au zis că-mi țin pumnii”, a mai povestit Laura Codruța Kovesi la Europa FM în interviul cu Andreea Esca.

”Este puțin trist să vezi așa mulți copii români în altă țară crescând cu regulile altor țări pentru că nu au de ales probabil”, a mai zis fosta șefă DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri