În tragedia lui Răzvan Ciobanu, apar și primele informații oficiale cu privire la cauza decesului designerului. Medicii la Institutul de Medicină Legală din Constanța derulează chiar acum investigări pentru a stabili cauza exactă a morții lui Răzvan Ciobanu, după ce acesta și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut în noaptea de duminică spre luni, la intrarea în localitatea Săcele din județul Constanța.

Jurnaliștii de la Libertatea susțin că „surse din anturajul specialiștilor spun că, în acest moment al derulării investigațiilor medicale, medicii legiști au depistat că designerul a suferit o puternică hemoragie la cap. Această descoperire medicală va fi coroborată cu alte investigații făcute în timpul autopsiei, pentru a se stabili cauza exactă a morții”.

În urmă cu puțin timp, părinţii lui Răzvan Ciobanu au ajuns la Institutul de Medicină Legală (IML) din Constanţa, acolo vor primi și rezultatele necropsiei care ar putea stabili cauza exactă a decesului designerului.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni, în a doua zi de Paște, în urma unui accident de de circulație petrecut în Săcele, județul Constanța. Creatorul de modă pare să fi fost singur în mașină și ar fi pierdut controlul volanului, după care s-ar izbit de mai mulți copaci. Aceste supoziții nu sunt încă în totalitate confirmate.

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în noaptea de duminică spre luni, în urma unui grav accident rutier, în comuna Sălcele, din județul Constanța.

„În data de 29.04.2019, în jurul orelor 07:15 am fost sesizați de producerea unui accident mortal. Un bărbat, de 43 de ani a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Sacele și, ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci. A rezultat decesul la fata locului al conducătorului auto”, a informat IPJ Constanța. Cadavrul creatorului de modă a fost găsit lângă autoturism. (foto Bihoreanul)

62 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =