Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea nu știe dacă Irina îl va accepta ca bărbat

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă că nu știe dacă iubita sa, Irina Tănase, va „accepta” cererea sa în căsătorie, condiții în care, evident, nici nu a stabilit data nunții.

„Nu, încă nu. O să aflați. Nu știu. Eu mă feresc să vorbesc așa. Nici măcar nu știu dacă acceptă. Mă trezesc că îmi iau angajamente…”, a declarat Liviu Dragnea în timpul conferinței de presă, fiind întrebat dacă a stabilit data nunții.

Ulterior, președintele PSD a afirmat că își va petrece Paștele la o mânăstrire împreună cu iubita sa.

„De Paște o să fiu cu Irina și cred că o să mergem la mânăstire chiar de sărbătorile de Paște.”, a afirmat Liviu Dragnea.

După cum se știe, pe 12 aprilie, în timpul mitingului din Craiova, președintele PSD le-a cerut Liei Olguța Vasilescu și lui Claudiu Manda să îi fie nași pentru nunta cu iubita sa.

„Am mare încredere în Claudiu, un tânăr care abia a început să spună ceva în politica românească, cred că la Bruxelles va fi unul dintre cei mai importanți europarlamentari, are curaj, e patriot, a convins-o pe Olguţa să se mărite cu el. Îi iubesc pe amândoi şi dacă cumva să nu se supere Irina, dacă o să mă lase ăştia în pace şi o să fie ce o să fie, aici în faţa oltenilor îi rog să ne fie nași”, declara Liviu Dragnea la Craiova. (foto realitatea.net)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri