Pe măsură ce se apropie naşterea primului copil al lui Meghan Markle şi al prinţului Harry, numele şi sexul sunt subiecte la casele de pariuri. Unele sunt convinse că Megan Markle va naşte o fetiţă, aşa că au sistat pariurile.

Prințul Harry și soția sa Meghan așteaptă în această luna primul lor copil. Cele mai cotate nume la casele de pariuri pentru o fetiță sunt Diana, Victoria, Alice, Grace sau Elizabeth.

Este o dinamică a numelor, iar Diana, prințesa inimilor, conduce detașat cu 80%.

Un specialist în domeniu crede că Harry nu va dori acest prim nume pentru fiica sa întrucât ar fi o trimitere prea directă la memoria mamei sale, dar sunt toate șansele să fie admis ca nume secund.

O agenție de pariuri din Marea Britanie a închis acest segment al bursei după ce a primit o avalanșă de pariuri pentru o fetiță a cuplului regal.

Albert, Arthur sau James sunt cele mai populare nume dacă va fi băiețel. S-au găsit unii care să parieze 2 lire sterline pentru numele de Brexit sau Donald. Indiferent de sex, copilul va fi al 7-lea în linia de succesiune la tronul Marii Britani.

Nașterea va marca mai multe premiere.

Meghan va alege probabil un alt spital pentru fericitul eveniment decât cel din Londra unde  s-au născut membrii familiei regale, iar copilul va primi automat și cetățenie americană.

Bebelușul nu va primi automat titlul de prinț sau prințesă, ci pe cel de conte sau contesă.

Doar regina ar putea face modificări în titulatură, susțin experți în domeniu.

196 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here