Caută
Close this search box.

Șoferul microbuzului lovit de tren în Buzău a murit. Alți 4 oameni au murit în accident

Șoferul microbuzului implicat în tragicul accident de la Buzău, produs în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Accidentul provocat de şoferul vrâncean s-a soldat cu patru morţi şi 12 răniţi dintre care cinci în stare gravă.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani, din comuna Dumitrești, s-a stins pe patul de spital din Buzău, unde se afla în stare critică la secţia ATI, transmite Monitorul de Vrancea.

Microbuzul, în care se aflau 16 persoane, a intrat în coliziune cu un tren Inter Regio. Primele informaţii din anchetă arată că, în momentul traversării, în microbuz era foarte mare gălăgie, iar cel de la volan ar fi vorbit la telefon.

Mama unui rănit: ”În față, fetele erau cu picioarele pe bord. Şoferul era agitat, vorbea tot timpul la telefon, conducea doar cu coatele şi fetele fumau, se distrau, muzică la maxim, au intrat prin barieră şi în momentul când au intrat, toţi din microbuz au strigat „murim”.

Microbuzul circula dinspre Buzău spre Brăila. Pasagerii se întorceau din Franţa, Germania, Elveţia şi Danemarca. De la Oradea, şoferul ar fi trebuit să-i ducă teferi până acasă, în localităţi din Galaţi, Vrancea şi Brăila.

Dar la o intersecţie cu calea ferată de pe DN 2B, în dreptul localităţii Bâlhacu, bărbatul a ignorat toate semnalele, a ocolit alte maşini aflate în faţă, a rupt semibariera aflată pe sensul său de mers şi a ţâşnit direct în fata trenului. Locomotiva a izbit în plin microbuzul şi l-a târât peste 200 de metri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri