Caută
Close this search box.

Ştefan Petrencic, tânărul care l-a înfruntat pe Liviu Dragnea la Suceava, a fost bătut cu pumnii şi cu picioarele

ştefan petrencic

Jurnalista Camelia Tabacu a stat de vorbă cu Ștefan Petrencic, tânărul care l-a înfruntat la Suceava pe Liviu Dragnea şi care trăiește acum o adevărată dramă, în pofida faptului că o țară întreagă a preluat și folosește curajosul cuvânt folosit de el.

„Am vorbit mult la telefon cu Ștefan, tânărul de 28 de ani care i-a strigat NIMIC lui Dragnea, la Dumbrăveni, Suceava, și cu avocata sa, o vecină mânioasă rău pe pesediști pentru ce i-au făcut băiatului.

Este viu și deloc intimidat, deși pesediștii l-au ținut în șuturi și palme până la marginea comunei, asigurându-se că nu se mai întoarce să-l deranjeze pe infractorul-șef.

A ajuns acasă tremurând de nervi și frustrare pentru că a fost alungat „ca un câine”, dar și pentru că în sală se aflau mulți consăteni, conștințe de-o viață, care nu au schițat niciun gest în apărarea lui când au văzut că este agresat.

Nici acum nu și-a revenit complet, mai ales că telefoanele sună continuu. O să depună plângere împotriva agresorilor și este decis să meargă până în pânzele albe pentru dreptate.

O să redau cu lux de amănunte tot ce am vorbit cu Ștefan și doamna avocat, mesajele lor emoționante în perspectiva apropiatelor alegeri.

Gorilele pesediste înfierbântate l-au scos afară, lovindu-l cu pumnii și palmele, nu doar din sală, ci din comună, asigurându-se că nu va mai avea curaj să se întoarcă și să întrerupă laptele și mierea pe care le promitea săracilor condamnatul Liviu Dragnea.

„L-au lovit și în sală până i s-a oprit filmarea de pe telefon. A fost dus apoi până la ieșirea din Dumbrăveni. Ca pe un câine l-au lovit, fugărit și hăituit, pentru că Dragnea a fost extrem de deranjat de cuvântul acela – NIMIC.

Ștefan tremura efectiv când a ajuns acasă și a fost nevoie chiar să i se dea un calmant ca să se liniștească. Înțeleg că există mai mulți politicieni care vor s-o interpeleze pe doamna Carmen Dan despre cele întâmplate acolo. Oricum, Ștefan are de gând să depună plângere împotriva agresorilor”, ne-a declarat avocata Cristina Vătămăniuc, vecină și prietenă de familie.”

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri