Caută
Close this search box.

Carmen Avram despre corupția din PSD: Nici celelalte partide nu sunt Alba ca Zăpada

carmen avram

Fosta jurnalistă, Carmen Avram, acum candidată pentru alegerile europarlamentare a vorbit, în cadrul unui interviu pentru revista Q Magazine, despre corupția din PSD, afirmând că nici celelalte partide nu sunt Alba ca Zăpada.

”PSD e singurul beneficiar al acestui atribut (n.r. se referă la corupție) ține de un scenariu bine conceput, trebuie să recunoaștem, și aplicat cu consecvență și îndârjire vreme de câțiva ani doar acestui partid. De parcă toate celelalte ar fi Albă ca Zăpada. Nici nu-mi trece prin cap să neg că România are corupție.

Ce vreau să spun e că și alte țări au, cam la fel de multă, iar împărțirea între bunii și răii pământului e maniheistă, complet nerealistă și extrem de periculoasă. A fost din păcate, un scenariu clasic de manipulare, discreditarea unei singure tabere, pentru câștigul celeilalt

Dacă o să ne uităm cu atenție și fără părtinire asupra anilor în care nu a guvernat PSD, o să vedem că s-au produs furtuni uriașe și monstruozități care au schimbat tragic România,despre care însă nu vorbește nimeni. Nici măcar justiția”, a declarat Carmen Avram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri