Patronul Gigi Becali o transformă pe FCSB (fosta Steaua) în Juventus de România și anunță că vrea să domine Liga 1 Betano în următorii ani. Patronul roș albaștrilor și-a făcut și o strategie pentru a fi pe primul loc în întrecerea internă. „Singura sansa e sa-i tii pe jucatori, sa le maresti salariile, sa nu se gandeasca ei la transferuri. Pe Florinel l-am tot criticat eu, l-am scos, dar o sa fie mare jucator. Incepe sa fie puternic, o sa fie mare fotbalist, o sa vedeti.

Se coace, o sa fie mare fotbalist, e si serios. O sa-i zic: iti fac salariul asta, nu mai vrei sa pleci. Ii spun sa mai stea doi ani la Steaua, el sa aiba multumire sufleteasca. O generatie cu Man, Coman, Morutan, Tanase are sanse in Liga Campionilor. Noi sa facem ceva gen Ajax, dar cu bani mai putini. Degeaba te duci tu in Europa, te spulbera aia! Eu vorbesc, dar trebuie sa ai si strategie! Noi am ramas in urma. Nu ne-am dat seama, am dormit. Toti s-au intarit, noi suntem singurii care au dormit.

Am inceput deja sa gandesc strategia. Dau bani de la mine, altceva n-am ce sa fac. E posibil sa intram in Europa League, sunt 15-20 de milioane in joc. Daca nu, pun bani de la mine si incerc lovitura. Daca nu, n-are cine si moare tot fotbalul romanesc. Hagi nu poate sparge gheata, trebuie bani. Gica trebuie sa scoata bani, nu sa scoata. Eu cu el trebuie s-o spargem. Eu iau jucatori de la el si spargem gheata. (foto Trip Advisor)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.