Caută
Close this search box.

FOTO. Un mare sportiv, multiplu campion mondial și european la doar 21 de ani!

Astăzi este ziua de naștere a unuia din cei mai promițători reprezentanți ai canotajului și sportului românesc, în general.

La mulți ani senini și frumoși, COSMIN PASCARI, din partrea MagnaNews !
COSMIN PASCARI s-a născut pe 12 mai 1998, în județul Suceava. A concurat pentru CSM Suceava, iar din 2019 a trecut la CS Dinamo București. Acum, la 21 de ani, COSMIN PASCARI are un palmares impresionant, adunând numeroase medalii, inclusiv de aur, la Campionatele Mondiale și Europene de juniori, tineret și seniori.

Astfel, anul cel mai bun a fost chiar 2018, când, în barca de patru rame (4-), COSMIN PASCARI a devenit campion european de seniori (Glasgow), campion mondial de tineret Under 23 (Poznan) și campion european de tineret, încheind anul pe un important loc 5 în Finala A a Campionatelor Mondiale de seniori de la Plovdiv, alături de valoroșii săi colegi Mihai-Vasile Țigănescu, Cosmin Huc și Ștefan-Constantin Berariu.

Dar performanțele lui COSMIN PASCARI sunt mai multe. A fost dublu campion mondial de juniori (2015 și 2016), dar și vicecampion mondial (2014) tot la 4-. De asemenea, a mai fost vicecampion european de juniori (2016, la dublu rame).
În prezent, este campion european en-titre și de tineret (2018), dar și în 2017 a ost campion european de tineret la dublu rame (2-). A cucerit argintul la Cupa Mondială II de la Linz (4-), cu aceeași echipă de extraordinară valoare Țigănescu, Huc, Berariu.

Felicitări sincere și mult succes mai departe, COSMIN PASCARI, în anul preolimpic 2019 ! La mulți plini de succese și mari bucurii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri