Caută
Close this search box.

Incendiu la AFI Cotroceni, fără flacără deschisă

Un incendiu a izbucnit luni la etajul 1 al mall-ului AFI Palace Cotroceni, el fiind stins imediat de personalul centrului comercial, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

Potrivit sursei citate, au intervenit pompierii de la Detaşamentul Grozăveşti, care au constatat că focul a fost stins de personalul mall-ului şi nu a fost nevoie de evacuarea angajaţilor sau a clienţilor.

„Luni dimineaţă, în jurul orei 10,00, într-un spaţiu comercial aflat la etajul 1 al AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta a fost sesizat de angajaţii magazinului, la momentul deschiderii, fiind stins imediat prin intervenţia promptă a agenţilor pe zona de securitate la incendiu din cadrul centrului comercial”, a declarat Andra Grigorescu, marketing manager la AFI Cotroceni, citată de Agerpres.

Ea a spus că incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă, fiind doar degajări de fum preţ de câteva secunde, acesta pornind de la un scurt circuit.

„În urma acestui eveniment, nicio persoană nu a avut de suferit. Procedura de intervenţie într-o astfel de situaţie a fost respectată. Pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate. Activitatea în AFI Cotroceni se desfăşoară în mod normal la acest moment. Echipe specializate urmează să stabilească cauza producerii evenimentului”, a mai spus Andra Grigorescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri