Ministrul Tineretului și Sportului, un profesor de educație fizică necunoscut, care nu condusese nici măcar o școală până să fie numit în mod halucinant la vârful sportului românesc, așadar ”domnul” ministru, împreună cu o delegație de partid și de stat a PSD, a atacat, cu o obrăznicie și nesimțire fără margini, o fosta mare gimnastă a României și a lumii, pe Corina Ungureanu, DUBLĂ CAMPIOANĂ MONDIALĂ și DUBLĂ CAMPIOANĂ EUROPEANĂ, acum antrenor la clubul CS Petrolul Ploiești.

Mai exact, Corina Ungureanu susține că, la Arad, la Campionatele de gimnastică pe aparate, ministrul Tineretului și Sportului, împreună cu o delegație de la PSD, ar fi venit doar la finalul concursului, dar pe pagina de Facebook a instituției apare că ministrul a asistat la toată competiția, scrie Edupedu.

Pe Aeroportul Otopeni, gimnasta s-a întâlnit față în față cu ministrul, iar oficialul, care s-a dovedit a fi un total habarnist într-ale sportului, i-ar fi ținut o „lecție de patriotism”. Și nu numai.

„Chiar ar fi fost frumos să asistați, dragi conducători ai sportului românesc, dar ați ajuns doar la premiere și la poze!! Știți de ce era frumos să asistați la tot concursul care a durat cam 2 ore? Vedeați acești copii minunați care muncesc enorm direct în competitie alături de antrenorii lor! Și, pentru că sunteți în plină campanie, măcar acum puteați sa ne adunați pe toți antrenorii prezenți în sală și să ne întrebați ce ne doare…dar nici macar nu ne-ați salutat așa că ce putem cere mai mult??? Nu domnule ministru, nu așa! Campanie pe spinarea acestor copii și antrenori nu se face dar daca tot ați început, continuați campania de investiții în bazele de antrenament că pică pe noi, salarizare onorabila, implicare adevarată la baza sportului și nu doar poze!”, a scris Ungureanu, după ce a distribuit postarea MTS pe facebook.

Redăm postarea Corinei Ungureanu de pe Facebook:

„Lecția mea de patriotism primită ieri de la domnul ministru al sportului – Bogdan Matei în aeroportul Otopeni la sosiri în așteptarea bagajului!

De unde a plecat povestea? Terminam finalele pe aparate de la Arad. Prezenți în sală mai toată familia gimnasticii feminine, plus picii de 9-10 ani. Ajunge delegația PSD (ministru MTS, domnul Jianu, domnul Chifor și încă câțiva pe care nu știu cum îi cheamă). Au ajuns la sala la finalul concursului cand mai erau 3 gimnaste la sol de concurat, au efectuat premierea și au plecat. Noi, antrenorii, ne așteptam să ne întrebe ce ne doare dacă tot au ajuns, fie și campanie, fie și doar pentru a da bine, dar veniți oameni buni 5 minute și ne salutați măcar! NIMIC! Au plecat!

Văd postarea pe paginile de FB ale MTS și a domnului ministru în care spune că a asistat la finale. I-am scris să rectifice și i-am recomandat ca simplu antrenor și angajat al MTS să continue campania și dupa 26 mai, că îl așteptam la cât mai multe concursuri să vadă cum cresc sportivii noștri dar și în sălile de antrenament nu doar din gimnatsică! Domnul Matei s-a suparat pe mine și mi-a transmis ca ar dori sa vorbească cu mine. Bun…Îi aștept la sosiri, mă duc, mă prezint și mi-o iau cu patriotism dragi prieteni -)))) După postarea mizerabilă la adresa mea de pe pagina de FB a Ministerului, 40 min în zbor, recunosc că fierbeam si eu -)))))

Am vorbit cam 10 minute. Eu însoțită de o gimnasta de 10 ani și dumnealui de către două persoane, restul delegației PSD asistau de la distanță. Nu mi-a fost dat până acum să întâlnesc un om politic și am întâlnit destui…să-mi vorbească cu atâta lipsî de respect!!!

Fosta campioană mondială și europeană a mai relatat dialogul halucinant pe care l-ar fi avut cu oficialul de la Palatul Victoria:

„ministru – d-ra Ungureanu, vedeți că sunteți ruptă de realitatea sportului?
eu-da, domnule ministru, o să mă trezesc când o să-mi cadă sala în cap și tencuială din tavan în cap la copii în antrenamente
ministru- v-am dat bani la federație!!!
eu- dvs nu știți nici după atâta timp că federația nu are cum să finanțeze cluburile??? NU PERMITE LEGEA!
ministru- scot postarea dacă o scoateți și dvs, d-ra Ungureanu
eu- nu scot nimic că eu sunt un civil și încă am voie să vorbesc adevar, dvs sunteți demnitar și ați coborât foarte mult cand mi-ați răspuns la ” mișto” de pe pagina oficială la MTS. 
ministru- ați venit vreodată la mine să-mi cereți ceva?
eu- nu este treaba mea să vin la dvs la MTS sa cer! E treaba dvs să vă îngrijiți de noi, angajații dvs că doar de asta sunteți puși acolo!!!
Și în încheiere mi-a dat o ” palmă” verbală de m-a liniștit domnul Matei și m-a pus la locul meu -)) ” D-ră, vă respect ca sportiv dar ca om, NU! ” trebuia să-mi spună de la început asta și nu mai pierdeam 10 min din timpul dumnealui și nici al meu!”, a fost dialogul scris de Ungureanu pe rețelele de socializare, care s-a viralizat instant pe facebook.

ÎNCURCAT DE HAMMURABI 🙂

La începutul mandatului de parlamentar, Matei a fost autorul unei gafe penibile. Și incredibile. Adevarul.ro a dezvăluit că social-democratul a crezut că pe masa aleşilor va ajunge la vot şi Codul lui Hammurabi, adică o serie de legi de acum 3.700 ani!

Întrebat de un reporter de la Antena 1 dacă „știţi că există un pachet de legi al lui Hammurabi care nu a fost votat de Parlamentul anterior, ce veţi face când va veni proiectul de lege în Parlament?”, Matei a replicat: „Aşa cum am spus, suntem la început. Daţi-ne răgaz să ne acomodăm, daţi-ne răgaz să studiem”. (foto GSP)

121 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =