Caută
Close this search box.

Suceava: Fetiță de 11 ani, salvată în ultima clipă de doi localnici, din mâinile unui individ care se pregătea să o violeze

Doi localnici care treceau întâmplător pe lânga o casă în construcție au auzit țipetele disperate ale unei fetițe: „Striga ajutor, ajutor, lasă-mă, te rog!” Au intrat să vadă ce se întâmplă și au văzut cum un bărbat o dezbrăcase complet și se pregătea să o batjocorească.

Scena a avut loc într-un cartier mărginaș din Suceava, scrie presa locală. Doi localnici au salvat în ultimul moment o fată în vârstă de 11 ani, pe care un individ deja o dezbrăcase și se pregătea să o violeze. Agresiunea sexuală s-a petrecut în jurul orei 11.30, într-o casă în construcție.

Fata în vârstă de 11 ani le-a povestit polițiștilor că mergea până la un magazin din apropiere, iar pe drum a fost acostată de un necunoscut. Potrivit Monitorul de Suceava, acesta a tras-o cu forța în curtea casei în construcție și a băgat-o într-un garaj, unde a dezbrăcat-o și a început să o agreseze sexual.

„Am auzit fetița țipând, m-am urcat pe magazie și am văzut ce se întâmplă…. am țipat la el să o lase în pace, nu a apucat să-i facă nimic…. individul a sărit peste gard și a fugit la izvor, acolo l-a prins poliția”, a povestit unul dintre bărbații care i-au sărit în ajutor fetei.

Atacatorul a tras-o pe fată în curtea casei părăsite, profitând de faptul că la acel moment nu era nimeni pe stradă. Atacatorul avea un cuțit asupra sa.

Individul a fost găsit la scurt timp de polițiști, reținut și va fi judecat pentru fapta sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri