Caută
Close this search box.

Tăriceanu vrea acum și la Cotroceni! Chestiunea s-a lămurit sâmbătă, la Botoșani

călin popescu tăriceanu

Întâmpinat de câteva persoane care strigau destul de anemic, fiecare pe vocea lui, ”Tăriceanu președinte”, liderul ALDE și al Senatului a anunțat, în sfârșit, că vrea să fie președinte. Și că va candida, drept urmare, la președinție.

Nu se știe, încă, dacă va candida doar din partea ALDE sau din partea coaliției PSD-ALDE, o variantă care devine tot mai plauzibilă – în pofida slabelor realizări ale lui Călin Popescu Tăriceanu. Plauzibilă pentru că Liviu Dragnea are rezultate tot mai anemice în sondaje și nu își permite să candideze și să piardă, aproape sigur, în turul doi – conform analistului Ion Cristoiu1

Și iată cum, adus de Victor Ponta într-o coaliție artificială cu PSD și pus președinte al Senatului pentru o perioadă de ”tranziție” , Tăriceanu a tras de timp cât a putut, încă după vremea lui Ponta, și a ajuns să candideze la președinție. ”Dacă vreți ca eu să am o șansă … veniți la vot la europarlamentare … apoi mai departe …” și tot așa. Unele sondaje îl dau pe Tăriceanu pe locul 2 ca ”încredere”, după Klaus Iohannis (desigur), dar cu mult înaintea lui Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri