Articol straniu, nesemnat, pe DC News, site deţinut de Bogdan Chirieac. În articol se afirmă că Liviu Dragnea va fi reevaluat de opinia publică, aşa cum i s-a întâmplat şi lui Nicolae Ceauşescu.

Articolul porneşte de la cazurile lui Cristi Danilet, Vasile Blaga şi Nicolae Ceauşescu (un amestec total aiuritor) şi ajunge la concluzia că şi Liviu Dragnea ar putea să fie „reevaluat”.

„Un număr de 43 de instanţe s-au pronunţat în favoarea revocării lui Cristi Danilet din Consiliul Superior al Magistraturii, 538 de judecători au votat pentru îndepărtarea acestuia din CSM, 110 împotriva şi 63 s-au abţinut. CSM l-a revocat, dar ulterior decizia a fost întoarsă de către CCR. Se întâmpla în 2013. Astăzi, aproape nimeni nu se supără când Danilet vorbeşte în numele tuturor magistraţilor.

Tot în 2013, Vasile Blaga câştiga şefia PDL, după ce partidul său abia obţinuse 12,5 % din mandate (16% în alegerile de la sfârşitul anului 2012, sub sigla ARD). În 2014, la europarlamentare, PDL a rămas la acelaşi scor, în timp ce PNL lua 15%. Astăzi, împreună consideră că au dat marea lovitură ajungând pe primul loc cu 27 de procente.

În 1989, românii aprobau execuţia ‘dictatorului’ în urma unui simulacru de proces. În 2018, 64,3% dintre respondenţii unui sondaj ISOGEP aveau o părere bună şi foarte bună despre Nicolae Ceauşescu. INSCOP şi IRES oferă rezultate în acelaşi sens.

Congresul PSD are loc sâmbătă, 29 iunie, în timp ce corul analiştilor îi cânta prohodul. Este drept că nimic nu pare mai definitiv decât o sentinţă dată pe un grup de Facebook. Totuşi, n-ar trebui să ne grăbim la concluzii. Aşa cum spune înţelepciunea populară, cinci-şase ani ‘ca mâine trece’. Şi nu e exclus ca reevaluarea lui Dragnea de către opinia publică, în ritmul frenetic imprimat Istoriei de Internet, să nu mai aştepte 30 de ani”, scrie DC News.

În acest moment, chiar şi liderii PSD se feresc să mai rostească numele fostului preşedinte al partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.