Caută
Close this search box.

Ce spune Liviu Pleşoianu despre Viorica Dăncilă. „Nulitate de clei”

Deputatul PSD Liviu Plesoianu reacţionează cu furie, după ce a văzut fotografiile cu Viorica Dăncilă zâmbind satisfăcută între Juncker şi Timmermans. El spune despre şefa PSD că este o „meduză”.

„Din acest moment, în mod oficial, PSD e oferit pe tavă Sistemului de nişte meduze politice. Asistăm la sacrificarea ritualică a partidului pe altarul Noii Securităţi. Totul în aplauzele celor care au reevaluat-o brusc pe Dăncilă, călăul oricărui principiu…

La Congres, se va decide: partid condus de meduze sau partid condus de oameni liberi, partid condus de nulităţi de clei, capabile să ia altă formă de la o zi la alta, ori partid condus de fiinţe bipede, cu mers perpendicular pe sol şi principii solide!

Dacă, post-Congres, partidul va merge mai departe agăţat de fustele unor doamne şi unor domni care ar da şi din coadă, dacă ar avea, pe lângă stăpânii lor din ţară şi din străinătate, atunci PSD chiar nu va mai conta. Dacă şi numai dacă, post-Congres, PSD se va elibera de nulităţile de clei şi va merge alături de oameni verticali, atunci mai are rost prezenţa mea în acest partid.

Eu nu susţin meduze! Fără meduze în politică şi în funcţiile publice! Fie să FIM oameni, nu meduze!”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au salutat angajamentul Guvernului României de a nu continua reformele controversate din sistemul judiciar şi reluarea imediată a dialogului în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV), potrivit unui anunţ al Guvernului.

Cei doi oficiali au reconfirmat angajamentul Comisiei Europene de a lucra în strânsă cooperare cu autorităţile române pentru a găsi soluţii în privinţa aspectelor legate de statul de drept şi pentru a relua progresele în cadrul MCV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri