Caută
Close this search box.

Paul Stănescu, convins că moţiunea nu va trece, anunţă o remaniere mai amplă a Cabinetului Dăncilă

Paul Stănescu

Preşedintele executiv interimar al PSD, senatorul Paul Stănescu, a declarat miercuri seara că premierul Viorica Dăncilă ar putea face o remaniere mai amplă a guvernului după moţiunea de cenzură.

Stănescu a afirmat că PSD trebuie să facă în următoarea reuniune a Comitetului Executiv (CEx) o analiză profundă a rezultatului alegerilor europarlamentare, în aceeaşi şedinţă urmând să fie discutată şi chestiunea pactului propus de preşedintele Klaus Iohannis.

El a adăugat, potrivit Agerpres, că expiră perioada de interimat la unele ministere şi se aşteaptă ca preşedintele Iohannis să dea cât mai repede un răspuns referitor la propunerile de miniştri înaintate de premier.

„Aşteptăm ca preşedintele – pentru că o să fie JAI-ul şi nu se poate duce un ministru interimar la JAI – să numească cât mai repede miniştrii pe care doamna prim-ministru i-a trimis spre validare la Cotroceni.

Doamna prim-ministru l-a întrebat, mi-a spus lucrul ăsta, l-a întrebat şi a zis ‘cât de repede’, acesta a fost răspunsul (…). Cât de repede nu ştiu ce înseamnă, pentru că deja cred că pe 6 expiră şi interimatul, adică mâine.

Deci mâine ar trebui să îi cheme la Cotroceni, să îi valideze. (…) (Corlăţean – n.r.) cred că nu, o altă propunere (va trebui făcută – n.r.). Aproape sigur că va pleca şi Viorel Ştefan, probabil că doamna prim-ministru urmează să facă o analiză mai amplă şi probabil că vom veni cu o remaniere mai amplă, spun eu, nu acum, imediat, poate puţin mai târziu, dar e decizia prim-ministrului aici (…), cred că după moţiunea de cenzură”, a afirmat Stănescu la Antena 3.

Senatorul Paul Stănescu, fost vicepremier şi ministru al Dezvoltării, a spus că nu va intra din nou în Guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri