Fostul vicepremier Sevil Shhaideh, trimisă în judecată de DNA pentru abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave în Dosarul Belina, a spus, la termenul de judecată de la Tribunalul București, că nu recunoaște acuzațiile și că nu înțelege ce fapte a săvârșit. Instanța a stabilit un nou termen pe 10 septembrie.

La termenul de marți al Dosarului Belina, judecat la Tribunalul București, a fost prezent și Adrian Ionuț Gâdea, fost președinte al Consiliului Județean Teleorman, el fiind întrebat dacă recunoaște acuzațiile în acest dosar. „Consider că nu am făcut nimic”, a spus Adrian Gâdea.

Nici fostul vicepremier Sevil Shhaideh nu a recunoscut acuzațiile. „Cu toată stima, vă rog să îmi permiteți, eu nici până astăzi, după ce am citit, am discutat cu doamne avocat, nu înțeleg ce faptă am săvârșit. Nu recunosc”, a declarat Sevil Shhaideh.

În cazul în care inculpații recunosc acuzațiile, ei pot beneficia de reducerea pedepsei, în cadrul unei proceduri simplificate de judecată.

Toți inculpații au contestat probele, iar instanța a stabilit un nou termen de judecată pentru 10 septembrie, când urmează să fie dea declarații în fața judecătorilor Adrian Ionuț Gâdea, fost președinte al Consiliului Județean Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 6 =