Caută
Close this search box.

VIDEO. Meci-șoc, pe iarbă, cu campioana de la Wimbledon!

Aproape că nici nu se putea meci mai greu, abia în sferturile de finală ale turneului, decât această confruntare cu una din cele mai valoroase jucătoare ale lumii din ultimii 10 ani, fost lider mondial chiar înaintea Simonei (2016) și câștigătoare a nu mai puțin de trei Grand Slam-uri: Wimbledon 2018, US Open 2016 și Australian Open 2016.

Simona Halep – Angelique Kerber 4-6, 3-6, iar drumul româncei la Eastbourne se oprește aici, diin păcate, chiar dacă a avut destule momente bune în meci!

Urmează, săptămâna viitoare, cel mai puternic și important turneul al lumii, Wimbledon-ul.

https://youtu.be/xpg_xBje_Mk

 

Oficialii turneului de Grand Slam de la Wimbledon au anunțat încă de ieri capii de serie pentru ediția din acest an a competiției, care se va desfășura în perioada 1-14 iulie. Astfel, Simona Halep va fi cap de serie numărul șapte pentru această ediție.

Ashleigh Barty va fi cap de serie numărul unu pentru această competiție. Este pentru prima dată când jucătoarea din Australia prinde această postură. Barty a urcat pe primul loc în ierarhia WTA după succesul înregistrat săptămâna trecută, la Birmingham.

Simona Halep este favorită 7, va avea un treseu complicat

Naomi Osaka este cap de serie 2, urmată de Karolina Pliskova, Kiki Bertens, Angelique Kerber, Petra Kvitova, Simona Halep, Elina Svitolina, Sloane Stephens și Aryna Sabalenka, jucătoare care încheie lista primelor 10 capi de serie din competiție.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri