Caută
Close this search box.

VIS ÎNCHEIAT, la pauză eram în finală! Felicitări băieți, pentru tot ce ați făcut!

Așa a fost să fie! În semifinalele EURO Under 21, Germania U21 – România U21 4-2 (1-2). Goluri: Amiri 21, 90+4 Waldschmidt 51, 90 / George  Pușcaș – pen. 26, 44.

Acestea sunt datele seci. Departe de ce a fost în teren. Băieții noștri au luptat admirabil, au egalat și au preluat conducerea în prima parte, au dominat prima repriză ca posesie (60 la sută) și au condus la pauză, când erau calificați în marea finală. Păcat și pentru cei aproape 20.000 de români din tribune!

Au jucat de la egal la egal o repriză întreagă, dar au căzut exact în ultimele minute, când nemții și-au arătat colții, conform tradiției lor de zeci de ani, aceea de a câștiga în ultimele minute. Sau chiar secunde.

Așadar, „tricolorii mici” se opresc în semifinalele Campionatului European din Italia și San Marino, după ce nemții au marcat o „dublă” în prelungirile partidei, atunci când orice era posibil. Final trist pentru România, prea moale pentru a rezista în fața tăvălugului german, renumit – atât la seniori, cât și la tineret sau chiar la juniori – pentru forcing-ul extraordinar din finalurile de partidă!

E destul timp pentru analize.

Deocamdată să îi felicităm pe băieții lui Mirel Rădoi. Au ajuns între primele 4 echipe la un turneu final important (european sau mondial), ceea ce nu s-a mai întâmplat din 1981, adică de 38 de ani, când generația lui Rednic, Andone și Romulus Gabor s-a clasat pe locul 3 la Campionatul Mondial de tineret din Australia!

Felicitări, băieți, vă așteptăm la Naționala de seniori, cu același spirit de luptă și victorie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri