Dacian Cioloş i-a transmis lui Traian Băsescu că pentru a fi mai puternici în Parlamentul European trebuie să discute în mod direct şi nu „prin talk-show-uri cu informaţii eronate”, motivând că România are nevoie de politicieni responsabili care să apere interesele ţării la Bruxelles şi Bucureşti.

Am urmărit zilele acestea mai multe dezbateri care au mestecat câteva teme false despre mine şi europarlamentarii Alianţei 2020 USR PLUS. Am ales să nu răspund la fabulaţii reciclate înainte sau în timpul campaniei electorale.

Observ însă că, în loc să începem să lucrăm împreună pentru România, unii europarlamentari par să fi venit la Bruxelles ca să aibă motiv de harţă acasă. Eu unul nu voi cădea în această capcană, în care dezbateri democratice şi consistente din Parlamentul European sunt tăvălite în discuţii fără noimă în ţară. Nu asta aşteaptă cei care ne-au votat pe 26 mai”, a scris Dacian Cioloş, marţi, pe Facebook.

Liderul grupului Înnoim Europa din Parlamentul European a adăugat că eurodeputaţii români trebuie să lucreze împreună, pe subiecte strategice pentru ţara noastră.

„I-am spus şi preşedintelui Traian Băsescu azi (marţi – n.r.), când ne-am întâlnit în avion: dacă vrea să discutăm despre cum putem fi mai puternici în Parlamentul European, în beneficiul României, putem face asta direct şi nu prin talk-show-uri cu informaţii eronate.

România are nevoie de politicieni responsabili care să le apere interesele cu toată forţa şi la Bruxelles şi la Bucureşti, iar pentru mine aceasta este direcţia. Apelul meu este să lucrăm împreună, europarlamentarii români, pe subiectele strategice pentru ţară”, a conchis Cioloş.

85 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 4 =