Caută
Close this search box.

CRIMA din Caracal: Gheorghe Dincă a fost reținut pentru viol și trafic de minori. Mai există o șansă ca fetele să fie în viață?

caracal

Principalul suspect de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, transmite DIICOT.

crima Caracal
Captura video

Bărbatul reținut pentru 24 de ore nu recunooaște faptele.

Surse judiciare spun că un alt dosar, care vizează fapta de omor calificat in rem (fără autor), a fost declinat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, la DIICOT Craiova, pentru a fi reunit cu celălalt dosar care anchetează faptele de viol şi trafic de persoane, citat de Mediafax.

DIICOT transmite că Serviciul Teritorial Craiova a solicitat Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt declinarea competenţei de soluţionare a cauzei penale înregistrată la această unitate de parchet în vederea reunirii la cauza penală ce are ca obiect infracţiunea de trafic de persoane.

Prin ordonanţa emisă smbătă, DIICOT- S.T.Craiova s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Dincă Gheorghe, sub aspectul săvârşirii în concurs, a infracţiunilor de trafic de minori şi viol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri