Caută
Close this search box.

Dăncilă l-a înlocuit pe apropiatul lui Paul Stănescu din fruntea Inspectoratului de Stat în Construcții

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă l-a înlocuit din fruntea Inspectoratului de Stat în Construcții pe Emil Albotă, considerat un apropiat al lui Paul Stănescu, baronul PSD de Olt cu care premierul a intrat în coliziune în ultimele două luni.

Albotă, care fusese numit în funcție de fostul premier Sorin Grindeanu, a fost înlocut cu Nelu Stelea, care mai condusese instituția în mandatul de premier al lui Victor Ponta.

Deciziile premierului au fost publicate în Monitorul Oficial. Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) este instituţia care verifică aplicarea regulilor în materie de calitate în construcţiile de toate tipurile. ISC este o instituție-cheie în piața construcțiilor.

Reamintim că relațiile dintre Dăncilă și Paul Stănescu s-au răcit brusc când premierul a decis organizarea rapidă a unui congres care să o aleagă în funcția de președinte PSD după condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea.

La ședința conducerii PSD din această săptămână, Paul Stănescu a fost unul dintre cei doi lideri care au votat împotriva desemnării lui Dăncilă drept candidat al partidului în alegerile prezidențiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri