Caută
Close this search box.

Simona Halep face furori la Wimbledon

Victorie uriașă, Simona e între primele 4 la Wimbledon, egalând cel mai bun rezultat al ei la Londra (din 2014), după o prestație de zile mari cu vechea sa rivală din China:

Simona Halep – Shuai Zhang 7-6, 6-1

Simona și-a respectat din nou statutul de fost – recent – lider mondial și a întors formidabil în meciul împotriva celei care o conducea la scorul general al întîlnirilor (2-1), puternica Shuai Zhang.

Zhang a început fulminant, conducând cu 3-0, dar Simona a egalat la 4 și a câștigat setul într-un tie-break spectaculos, 7-4.

Setul doi a început tot cu Simona în avantaj, 1-0, dar Zhang a egelat, 1-1. dar Simona Halep face 3-1 și merge cu hotărâre spre semifinala Wimbledon-ului, cel mai puternic turneu din lume!

Ea și-a luat revanșa față de chinezoiacă și, în același timp, a urcat în primele 4 jucătoare la All England Club!

Simona se va duela în semifinale cu învingătoarea partidei Elina Svitolina – Karolina Muchova. Halep va primi din partea ogranizatorilor pentru calificarea în semifinale nu mai puțin de 588.000 de lire, echivalentul a 656.000 de euro. Dacă va ajunge în finală, Halep va primi peste 1,1 milioane de euro, în timp ce un eventual triumf îi poate aduce 2,5 milioane de euro! Înaintea acestui turneu, Simona Halep avea strânși în cont aproximativ 30 de milioane de euro din premii, fiind una dintre cele mai bogate sportive din circuitul profesionist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri