Caută
Close this search box.

Narcis Neaga a demisionat de la conducerea CNAIR, după ce Dăncilă i-a cerut să plece

narcis neaga

Narcis Neaga, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a anunţat că a decis să demisioneze, în urma unei discuţii cu preşedintele Consiliului de Administraţie.

„Având în vedere importanţa dezvoltării infrastructurii rutiere pentru bunul mers al economiei româneşti şi faptul că pentru a reuşi să atingem cu succes acest obiectiv este nevoie de bună credinţă şi de colaborarea necondiţionată a tuturor factorilor de decizie din România precum şi în urma unei discuţii pe care am avut-o cu preşedintele Consiliului de Administraţie, Costin Mihalache, am decis să renunţ la funcţia de Director General al CNAIR S.A”, afirmă Neaga într-un comunicat al companiei de drumuri.

Acesta a precizat că a reuşit să lanseze proiecte în valoare de aproape 4 miliarde de euro care vor asigura României în următorii ani dezvoltarea necesară unei economii europene.

„Bineînţeles că am să continuu să fac toate eforturile pentru a sprijini în continuare proiectele importante de infrastructură, indiferent de poziţia socială sau de funcţia pe care o voi ocupa în viitor.

Vă asigur că pe întreaga perioadă a mandatului meu am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a debloca proiectele de infrastructură sau pentru a le continua pe cele aflate deja în derulare, astfel încât românii să beneficieze de o infrastructură modernă aşa cum este normal să existe într-o ţară europeană.

Sper ca si cei care vor prelua mandatul de Director General al CNAIR să înţeleagă responsabilitatea pe care o presupune această funcţie”, precizează Narcis Neaga, citat de Agerpres.

Premierul Viorica Dăncilă i-a solicitat luni ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga.

Marţi, în şedinţa de Guvern, prim-ministrul a solicitat din nou demiterea şefului CNAIR. Potrivit Vioricăi Dăncilă, conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a blocat în mod nejustificat evoluţia unor proiecte.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri