Caută
Close this search box.

Uniunea Europeană îl suspecteză pe Daea că a umflat producțiile agricole

petre daea

Uniunea Europeană îl suspecteză pe Daea că a umflat producțiile agricole în ultimii doi ani. Era singurul ministru care-i raporta doar lui Liviu Dragnea. O scrisoare oficială a Comisiei Europene solicită Ministerului Agriculturii să-și revizuiască statisticile din ultimii ani legate de producțiile agricole la nivel național.

Documentul cu pricina este ținut la secret în minister, iar ministrul Petre Daea este decis să îl ignore și să îl îngroape, pentru că altfel ar fi pus la îndoială unul dintre principalele motive de laudă din mandatul său: producțiile agricole record.

Existența scrisorii a fost confirmată de surse europene din cadrul DG Agri, care au adăugat că oficialii de la Bruxelles sunt extrem de revoltați de ceva vreme de practicile ministrului Daea, dar au așteptat încheierea Președinției României la UE pentru a putea începe războiul cu raportările mincinoase.

Ministrul a spus că în anul 2017 agricultura a înregistrat nouă recorduri istorice, iar în anul 2018 şase recorduri: „Nu ne mai dăm jos de pe podiumul UE. Fermierii s-au dotat, au dotarea tehnologică necesară, respectă tehnologiile UE, iar statul este aproape cu subvenţiile”, a declarat Petre Daea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri