Caută
Close this search box.

Caracal, orașul tot mai căutat pe aplicațiile mobile

crima caracal

Caracal a ajuns cel mai cunoscut oraș din România, dar este cel mai trist loc din țară, un nume rostit cu teamă, cu regrete și compasiune. Are o faimă pe care niciun oraș nu și-o dorește. Este locul în care se află „casa ororilor”, o nouă destinație marcată chiar și pe aplicațiile mobile folosite de șoferi.

Casa ororilor, sau pur și simplu casa lui Gheorghe Dincă – locul în care s-ar fi comis cele două cumplite crime din Caracal – a ajuns marcată pe aplicațiile mobile folosite de șoferi.

Mașinile încetinesc când trec prin dreptul gardului înconjurat cu bandă galbenă, pe care scrie „Nu treceți!”.

Toți simt un fior când trec pe acolo. Sunt și oameni care coboară pentru câteva minute și fie aprind o lumânare, fie se reculeg câteva clipe.  Apoi fac câteva fotografii sau filmează înainte să plece mai departe.

Sunt și oameni care rămân mai mult în fața casei ororilor. Se discută teorii, sunt criticate autoritățile. Orice detaliu este analizat – din fotografii, din filmările de pe telefoane.

Dacă în fața casei lui Gheorghe Dincă e aglomerație, parcurile s-au golit parcă peste noapte.

Părinții au acum o grijă în plus: se gândesc mereu unde le sunt copiii, cu cine, în ce anturaj umblă la școală și, până la urmă, câtă libertate le mai pot îngădui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri