Prezent la la Consiliul Național al PNL, eveniment care se desfășoară, la Romexpo, în prezența a aproape 3.500 de liberali, președintele Klaus Iohannis a criticat dur guvernarea PSD.

Președintele României și-a început discursul vorbin de cazul Caracal.

Tragedia de la Caracal ne dezvăluie dezastrul PSD, a spus șeful statului.

Lipsa de încredere și falimentul instituțiilor statului, incompetența sunt apanajul partdului de la guvernare, a subliniat Iohannis.

PSD a trădat votul oamenilor. Niciodată nu s-a văzut asta mai bine decât acum, eşec economic, legislativ, eşec în protejarea cetăţenilor. Legi pentru infractori şi bani pentru clientelă, dispreţ pentru oameni şi asalt continuu asupra statului român. Acesta este bilanţul guvernărilor din aceşti ani. PSD a promovat incompetenţa ca politică de stat şi mediocritatea ca principal criteriu de construire a carierelor din sistemul public„, a completat Iohannis.

Iohannis a vorbit și de reconfigurarea României, care nu poate fi imaginată fără promovarea a unui set de valori şi principii din rândul cărora nu au cum să lipsească cinstea, încrederea, toleranţa, înţelepciunea, competenţa sau creativitatea.

Iar poporul român are din plin astfel de atribuţii, doar că adesea dramele şi disfuncţionalităţile scot la vedere ce e mai urât. Consecinţa directă este că oamenii îşi pierd speranţa„, a afirmat Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.