Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea ar controla din puşcărie Justiţia, prin intermediul Secţiei Speciale

liviu dragnea

Surse bine informate spun că Liviu Dragnea a fost sfătuit de către Lia Savonea să înființeze Secția Specială ca un fel de serviciu secret, prin care să poată culege date din dosare în mod oficial.

Dar nu numai. Se urmărește ca toți procurorii și judecătorii care trec de controalele și pedepsele cerute de CSM și Inspecția Judiciară să fie îngropați de SS.

Totul s-a urgentat anul trecut, de la scandalul iscat de descinderea abuzivă a inspectorilor de la Inspecția Judiciară la sediul Parchetului Militar în ziua audierii lui Dragnea în Dosarul violențelor din 10 august. Dragnea a făcut un scandal uriaș atunci, în spatele ușilor închise.

După numai o lună, Guvernul Dăncilă a adoptat prin OUG, înființarea Secției Speciale, care are, practic, puteri nelimitate. Secţia Specială a încercat să preia abuziv Dosarul Dragnea/TelDrum de la DNA. Numai opoziția fermă a fostului procuror general Lazăr a făcut ca dosarul să nu fie acum pe măsuța din celula lui Liviu Dragnea, însă Lazăr a fost pedepsit exemplar pentru acel act de nesupunere.

Omul prin intermediul căruia se face legătura cu rotițele din Justiție, dar în special cu Adina Florea, care riscă reținerea și arestarea dacă se desființează Secția Specială, este Florin Iordache, cu larga complicitate a Vioricăi Dăncilă.

Dăncilă este la curent cu toate aceste lucruri, dar îl consideră pe Dragnea o victimă. Și, deși Dăncilă a fost sfătuită să desființeze urgent Secția Specială încă de la preluarea puterii totale, s-a opus vehement.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri