Caz şocant în Constanţa! Un tânăr de 26 de ani şi-a dat foc în maşina sa, lângă localitatea Murfatlar. Înainte, el a postat un mesaj pe Facebook în care îşi anunţa gestul extrem, din cauza neînţelegerilor cu tatăl său. La câteva minute, autoturismul băiatului ardea ca o torţă, sub un pod.

Incendiul a fost anunţat de un martor, iar medicii l-au găsit pe tânăr în stare foarte gravă. Are arsuri pe 80% din suprafaţa corpului.

Puţin după ora 16, un mesaj pe Facebook îi îngrozea pe prietenii şi cunoscuţii lui Adrian, un tânăr de 26 de ani din Medgidia. Băiatul vorbea despre tatăl său şi certurile cu el, care l-ar fi determinat să-şi pună capăt vieţii.

„De 10 ani, el tot aceleaşi jigniri şi critici le are la adresa mea. Niciodată nu m-a apreciat sau mi-a zis nişte vorbe care să mă îndrume. De fiecare dată, numai critici şi înjurături. 00.40 Am încercat mai multe metode ca să scap de el, să plec pe mare, dar nu am reuşit. Nu este de mine. Acum, până să reuşesc să intru în armată, deja, mi-a adus moralul.m-a distrus mental. Nici nu ştiu ce să mai fac!”

La final, cu lacrimi în ochi, băiatul îşi cere iertare mamei sale pentru ce avea de gând să facă.

Îmi cer scuze mamă pentru ceea ce am făcut! Dar, nu mai pot! Nu pot să mai rezist! Îmi pare rău!

După câteva minute, un alt mesaj, de data aceasta pe un grup dedicat şoferilor din Constanţa, anunţa că o maşină era în flăcări, sub podul de la Mulfatlar, de pe Drumul Naţional 3. Era chiar autoturismul lui Adrian.

Am sunat la 112. Lângă maşină erau aşezate frumos un portofel, un telefon şi o pereche de ochelari. M-am dus să văd victima. Era arsă complet, conştientă, dar de-abia putea pronunţa cuvântul apă”.

103 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here