S-a finalizat o analiză genetică făcută de medicii de la IML. În oasele găsite în sacul din pădure a fost găsit un profil genetic care are urmele ADN-ului Alexandrei, anunță Antena3.ro

La IML mai sunt și alte pachete și se fac în continuare teste genetice și pe celelalte oase găsite în aceste zile de anchetatori.

Despre Luiza Melencu nu se știe nimic momentan, însă anchetatorii continuă cercetările.

E halucinant. Ori iese Parchetul într-o oră să spună dacă aceste lucruri sunt adevărate sau nu, ori cred că oamenii vor lua cu asalt instituţiile statului. Păi ce e asta? Ce e bătaia asta de joc? Ne-au spus că a ars în butoaie, au încercat să ne bage pe gât tot felul de prostii ordinare şi acum ne spun că sunt în pădure? Când să le ducă în pădure, că au intrat peste el la şase dimineaţa. Eu încă sunt rezervat faţă de informaţiile acestea.

Parchetul nu i-a comunicat nimic familiei. (…) Dacă se făcea o nouă analiză de ADN, păi familia era obligată să fie informată. Despre o singură probă ADN au fost informaţi, cea din curtea dementului ăsta. De unde şi până unde acum o altă analiză, tot de AND? Eu am rezerve despre această informaţie. (…) Refuz să cred aşa ceva. Refuz să cred că avea când să facă acest lucru„, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

283 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here