Sâmbătă dimineața, criminaliștii au revenit la casa ororilor din Caracal și au reluat cercetările.

Gropile betonate din curtea lui Dincă par să fie obiectivul cercetărilor de astăzi. Încă de ieri, anchetatorii au anunțat că aceste gropi precum și un zid betonat le-au atras atenția în mod deosebit și că sunt principalele obiective de pe lista căutărilor.

Totodată, casa lui Dincă a ridicat numeroase suspiciuni, astfel încât, surse din anchetă au anunțat că nu este exclus să se ceară demolarea casei, cărămidă cu cărămidă, în căutarea de probe.

Pe de altă parte, reluarea căutărilor indică o posibilă schimbare în privința încadrării dosarului, având în vedere noutățile apărute în dosar, scrie Stiripesurse.ro.

Încă de ieri, Alexandru Cumpănașu a anunțat că procurorilor DIICOT le expirase mandatul și se aștepta ca până luni căutările să fie întrerupte. Continuarea cercetărilor ar putea însemna o schimbare a încadrării faptei, dată fiind descoperirea în calculatorul lui Gheorghe Dincă a imaginilor cu pronografie infantilă, despre care Cumpănașu a vorbit ieri. Noile probe ar atrage automat competența materială a DIICOT-ului în dosar, nemaifiind necesară o prelungire expresă a procurorilor în această cauză.

38 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =