Caută
Close this search box.

CInci parlamentari ai PSD au semnat moţiunea de cenzură a Opoziţiei

psd

Antena 3 a anuntat ca cinci parlamentari ai PSD au semnat motiunea de cenzura.

Informaţia apare într-un moment în care premierul Viorica Dancila sustine, intr-un mesaj transmis din SUA, ca motiunea de cenzura initiata de Opozitie nu are nicio sansa sa treaca. Ea afirma ca „PSD este un partid unit”, insa cinci parlamentari ai PSD au semnat motiunea.

„Motiunea de cenzura cu care ne ameninta opozitia nu va trece nici de aceasta data. Au mai incercat acest lucru, nu de mult, si au esuat lamentabil. Au mai ratat o data aceasta tentativa cand au venit in Parlament fara o viziune, fara program de guvernare si fara o echipa guvernamentala. Si tot asa vin si acum, fara alternativa si fara cea mai mica idee despre ce vor face a doua zi.

Si fiindca nu poate exista sustinere pentru…nimic, nici aceasta motiune nu va trece. PSD este un partid unit, responsabil si care a inteles ca avem misiunea de a guverna Romania si a ne duce programul la capat.

Pentru asta am fost votati in 2016 si asta vom continua sa facem, in ciuda tuturor incercarilor distructive ale unei opozitii slabe, dezbinate si lipsite de seriozitate si asumare cand vine vorba de viitorul tarii si al romanilor”, a scris Dancila pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri