Caută
Close this search box.

Dăncilă, despre acuzațiile împotriva Rovanei Plumb: Ne batem români contra români, o susțin în continuare

viorica dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă și-a manifestat vineri sprijinul pentru numirea Rovanei Plumb pentru a fi investită în funcția de comisar european după audierile din Parlament. Aceasta a criticat în termeni duri toate vocile care cer înlocuirea Rovanei Plumb pentru că Parlamentul a scăpat-o de ancheta penală în dosarul Belina.

Aceasta a numit toate aceste critici drept o luptă „români contra români” și a subliniat că ea o sprijină în continuare.

„Haideți să ne uităm ce se întâmplă la nivel european, am văzut și la comisarul Franței, la cel al Belgiei, lucruri foarte grave. La noi e trist că acuzațiile vin tot din partea românilor. (…)
Acest lucru nu ne face cinste, dacă avem o luptă politică să o ducem în România, dar dincolo de granițe să luptăm pentru România. Ne batem români contra români. Eu o susțin în continuare”, a afirmat Viorica Dăncilă, într-o conferință la Reșița.

Viorica Dăncilă a respins complet și posibilitatea să se autopropună comisar european, arătând că ea vrea să fie președinte.

„Vă asigurăm că nu este niciun gând în acest sens, nu poate fi vorba, sunt candidat pentru prezidențiale. Las portofoliul de comisar pentru că sunt sigură că o să câștig cel de președinte”, a subliniat premierul.

În ciuda faptului că o apără cu ardoare pe Rovana Plumb, Dăncilă critică numirea Laurei Codruța Kovesi în fruntea Parchetului European susținând că are probleme în justiție pe care trebuie să le rezolve înainte, dar ignoră că e aceeași situație ca la Rovana Plumb doar că fostul ministru a fost salvat de Parlament.

Un răspuns

  1. … Banii … sunt bani …. !
    Evident că totul se face …. fie pentru bani , fie au fost șantajați … Este ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri