Caută
Close this search box.

Infractorul Antonie Solomon se întoarce. Candidat la Primăria Craiovei din partea Pro România

antonie solomon

Antonie Solomon va fi candidatul Partidului Pro România la funcţia de primar al Craiovei la alegerile locale din 2020, funcţie pe care a mai deţinut-o în perioada 2004-2012.

Anunţul a fost făcut miercuri seara de către preşedintele interimar al Pro România Dolj, deputatul Florinel Stancu, în cadrul unei întâlniri cu câteva sute de membri şi simpatizanţi ai partidului care a avut loc la Filarmonica „Oltenia” din Craiova şi la care au participat şi secretarul general al Pro România, Ioan Mocioalcă, şi vicepreşedintele Adrian Ţuţuianu.

Stancu a afirmat că doreşte ca Pro România să fie primul partid care îşi anunţă candidatul la Primăria Craiova şi pentru a-şi motiva organizaţia. Antonie Solomon a afirmat că s-a înscris în Pro România din dorinţa a reveni la primărie.

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, a fost condamnat în septembrie 2013 la trei ani de închisoare cu executare într-un dosar de corupţie, potrivit unei decizii definitive luate de Înalta Curte. Este vorba despre un dosar în care a mai fost condamnat şi omul de afaceri argeşean Cornel Penescu.

Un răspuns

  1. Romanii sunt geniali. Daca lasi averea si functiile pestilor mari care au facut parnaie, ei ii vor angaja pe fostii lor colegi de la facultatea vietii. Si uite asa n-ai nevoie nici de politie nici de Justitie. Cand si Dragnea va reveni presedinte la PSD, atunci toate crimele vor inceta -sa fie aduse la cunostinta opiniei publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri