Caută
Close this search box.

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost rănit grav într-un accident rutier soldat cu un mort

Mario Iorgulescu, ÎN FOTO, fiul lui Gino Iorgulescu, actualul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a fost implicat într-un grav accident rutier în noaptea de sâmbătă spre duminică. Din imaginile prezentate de cei de la cancan.ro (vezi galerie foto), se vede cum un bolid de lux, model Aston Martin DBS, s-a făcut praf după ce a intrat în coliziune cu o altă mașină.

Mario Iorgulescu  a ucis un om în accident

Din primele informații, se pare că Aston Martin-ul a avut un impact extrem de dur cu alt automobil și s-a făcut acordeon. Medicii au avut o intervenție de urgență după acest accident.

Mario, fiul lui Gino Iorgulescu, este un personaj destul de dubios. Acesta a fost reținut în septembrie 2016, alături de alți nouă bărbați, după ce ar fi sechestrat și torturat un bărbat pentru a-l convinge să își retragă plângerea.

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminică dimineaţă la Spitalul Elias din Capitală după ce a fost rănit grav într-un accident rutier soldat cu un deces, au declarat pentru Mediafax surse din Poliţie.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat că în jurul orei 03.00, un şofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani.

După impact, ambele maşini au ieşit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor.

În accident a murit şoferul din cel de-al doilea autoturism, iar conducătorul auto care a provocat accidentul, Mario IORGULESCU, a fost rănit grav şi transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate şi probe biologice.

Surse din Poliţie au declarat pentru Mediafax că şoferul care a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat pe contrasens, provocând practic impactul, este Mario Iorgulescu, fiul actualului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, tânărul fiind transportat la Spitalul Elias din Bucureşti după ce a fost rănit grav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri