Caută
Close this search box.

Olandezul care a ucis-o pe Adriana, a mai atacat o fetiță, la Iași

Olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa a făcut o victimă şi la Iaşi. Jurnaliştii de la BZI.ro scriu că în timpul vizitei sale din 2016, Johannes Vissche a agresat sexual o altă fetiţă din comuna Horleşti.

Pe 15 iunie 2016, olandezul ar fi dat mai multe ture prin sat, s-ar fi apropiat cu mașina de copilă și ar fi ademenit-o cu bomboane și gumă. A condus până la ieșirea din sat, a luat-o în brațe și a mângâiat-o în zonele intime, precizează jurnaliștii de la BZI.ro.

Incidentul a fost dezbătut, la acea vreme, de o televiziune. S-au cerut informații. Imagini dintr-un material video îl arată pe Johannes Vissche în acea localitate cu acea fetiță.

Chiar și acum, după ce s-a confirmat că olandezul a făcut patru vizite în România, inclusiv la Iași, polițiștii refuză să ofere detalii.

Jurnaliștii BZI au pus cap la cap informațiile apărute în spațiul public și imaginile suprinse de camerele de supraveghere și au ajuns la concluzia că olandezul este cel care apare în imagini și tot el ar fi fost vinovat de această faptă. Potrivit acestora, în iunie 2016, există o plângere făcută de părinții copilei în vârstă de opt ani, din Horlești.

ATACURILE, TRASE LA INDIGO

Ei au descris cum micuța a mers la magazinul din sat, situat la aproximativ 200 de metri de casă. În momentul în care fetița se întorcea spre casă, olandezul ar fi oprit mașina pe care o conducea în dreptul ei și ar fi ademenit-o cu gumă de mestecat. Copila s-a urcat în autoturism, crezând că acesta o va lăsa acasă. Bărbatul ar fi condus aproximativ doi kilometri, până la ieșirea din localitate, acolo unde a început să o atingă în zonele intime.

Fetița a reacționat și a țipat cât de tare a putut. Bărbatul s-a speriat în acel moment, a întors mașina și a lăsat-o în fața casei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri