Caută
Close this search box.

Ordinea de zi a şedinţei Comisiei juridice a PE care urma să discute cazul Plumb, respinsă

rovana plumb

”Comisia Juridică a Parlamentului European (JURI) a votat acum că se respinge ordinea de zi a şedinţei privind conflictul de interese al Rovanei Plumb cu opt voturi pentru, nouă împotrivă şi două abţineri. Şedinţa JURI nu mai are loc., anunţă Sigfried Mureşan.

”Stimată doamnă Prim-ministru, În temeiul dispoziţiilor art. 80 şi ale art. 86 din Constituţie vă invit pentru consultări miercuri, 2 octombrie a.c., ora 12:00, la Palatul Cotroceni. Consultările vizează aspecte legate de nominalizarea persoanei pentru funcţia de membru al Comisiei Europene. Această chestiune reprezintă o problemă urgentă şi de importanţă deosebită pentru statul român. La această întâlnire puteţi fi însoţită de miniştrii de resort”, îi transmite preşedintele premierului.

Potrivit Digi24, Rovana Plumb a transmis o scrisoare în limba engleză Comisiei Juridice din Parlamentul European în care anunţă că şi-a achitat datoria de 800.000 de lei.

Plumb susţine că a oferit creditorului două apartamente în România, soluţia fiind imediat acceptată de către persoana fizică ce i-a împrumutat banii, bani ce au deveit donaţie pentru PSD în campania pentru europarlamentare.

Astfel, Rovana Plumb susţine că întregul credit va fi stins până în data de 23 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri