Actriţa americană Angelina Jolie va avea o apariţie publică miercuri seară la Londra, unde va fi prezentă pe covorul roşu la o proiecţie a filmului „Maleficent: Mistress of Evil”, informează PA.

Vedeta hollywoodiană, în vârstă de 44 de ani, revine într-un nou opus din această serie cinematografică, produsă de Disney, la cinci ani după ce a intrerpretat acel rol în filmul „Maleficent”, lansat în 2014.

Celebra actriţă americană va păşi pe covorul roşu de la Londra alături de colegii de distribuţie Dakota Fanning, Chiwetel Ejiofor, Sam Riley, Warwick Davis şi de regizorul peliculei, Joachim Ronning.

Angelina Jolie a fost însoţită de copiii ei în turneul de presă organizat pentru a promova filmul „Maleficent: Mistress of Evil”, prezentat la începutul acestei săptămâni şi la Roma, în prezenţa actorilor din distribuţia peliculei, potrivit Agerpres.

Filmul „Maleficient” din 2014 este o reinterpretare a filmului clasic animat „Sleeping Beauty” („Frumoasa adormită”) din 1959, prezentat însă din perspectiva personajului său negativ.

În noua peliculă, Maleficent (Angelina Jolie) luptă pentru a câştiga simpatia Prinţesei Aurora, supranumită Frumoasa Adormită, o tânără prinţesă în vârstă de 21 de ani, interpretată de Elle Fanning.

Ea găseşte un adversar pe măsură în regina Ingrith, interpretată de Michelle Pfeiffer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 3 =