Un grav accident de circulație s-a produs marți în zona localității vasluiene Zăpodeni, după ce un TIR a lovit o ambulanță privată care transporta la spital, la dializă, patru pacienți. Șoferul TIR-ului a fugit de la locul accidentului.

Accidentul  grav marţi în zona localității vasluiene Zăpodeni, marți, în jurul prânzului. Potrivit unor surse, o ambulanță privată a fost acroșată, într-o curbă, de un TIR cu remorcă.

În autospecială se aflau patru persoane care erau duse la dializă. „În mașină se aflau patru persoane pentru dializă. Trei dintre ele au fost duse la Spitalul Județean Vaslui cu traumatisme cranio faciale, este vorba despre o femeie și doi bărbați. Și șoferul a fost dus la spital, cu traumatism cranio facial și hipertensiune. S-a intervenit cu un echipaj de terapie intensivă mobilă, două echipaje de prim-ajutor și o autospecială de stingere”, a declarat, pentru presa locală, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Și cel de-al patrulea pacient din ambulanță va ajunge la spital, cu o altă mașină. Aceleași surse locale spun că șoferul TIR-ului a fugit de la locul accidentului. Sursa Foto romaniatv.net.

Din ce în ce mai mulți șoferi de tir își fac de cap, efectiv, pe șosele. Lovesc mașini de toate mărimile – oricum, mult mai mici decât TIRurile -, la tamponează, le acroșează, le distrug, rănesc sau chiar omoară oameni, apoi își fac de cap sau fug de la locul accidentului, că, deh, în vreme ce alți șoferi mor sau sunt grav răniți, ei oricum nu ai niciun măcar un fir de păr clintit din – presupusul – cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.