Caută
Close this search box.

De ce ar fi Dăncilă o ghiulea la picioarele PSD

Victor Ponta a declarat marţi seară că Viorica Dăncilă nu va mai fi candidatul PSD dacă trece moţiunea de cenzură. Liderul Pro România susţine că ”doamna Dăncilă e o ghiulea de picioarele PSD”.

„În turul 1 va avea un scor mai mare candidatul social-democrat, adică Mircea Diaconu. Sunt convins că, dacă trece moţiunea, doamna Dăncilă nu va mai fi absolut nimic şi ăsta este un lucru bun chiar şi pentru PSD pentru că doamna Dăncilă ca şi domnul Dragnea este o ghiulea de picioarele PSD. Cu siguranţă nu va mai fi candidatul PSD”, a declarat liderul Pro România la Digi24.ro, potrivit News.ro.

El a mai spus că Viorica Dăncilă a sunat 12 parlamentari de la Pro România pentru a le promite post de ministru, ca să nu voteze moţiunea de cenzură.

„Cel puţin în grupul Pro România sunt, am numărat eu, am vorbit cu 12 colegi pe care i-a sunat doamna Dăncilă personal, nu prin interpuşi, şi le-a promis posturi de miniştri. Şi râdeam, că dacă 12 sunt de la Pro România, câţi vor mai fi de la PSD?”, a spus Victor Ponta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri