Adrian Mutu, „Briliantul” fotbalului românesc a vorbit de curând despre viața sa privată, dar mai ales despre problemele financiare cu care s-a confrutat în ultima vreme. Aparent, succesul de care s-a bucurat Mutu nu i-a asigurat și un trai lipsit de griji. Acesta a mărturisit: „Mi-am vândut casa din Miami la partaj, dar și yacht-ul! Am pierdut 3 milioane de euro”.

Viața tumultoasă a fotbalistului Adrian Mutu a atras ochii curioșilor de nenumărate ori. Avere, soții, excese, dependențe, sunt doar câteva cuvite care s-au lipit în timp de numele lui Andrian Mutu. „Briliantul” a vorbit într-un interviu pentru GSP TV, despre cum a pierdut 3 milioane de euro, de ce și-a vândut casa din Miami și yacht-ul, dar și în ce stadiu se află cariera lui.

Se știe deja că Adrian Mutu a fost dator clubului Chelsea cu 10 milioane de euro, despăgubire achitată din cauza unei escapade cu alcool și cocaină. Pe lângă asta, Adrian Mutu a mai trcut și prin alte probleme care i-au tăiat considerabil din avere.

„Povestea cu Chelsea e încheiată de mult. Casa de la Miami nu am vândut-o să dau banii lui Chelsea… Eu nu i-am despăgubit deloc. Casa s-a vândut pentru că am divorțat de Consuelo. Am făcut partajul. Nu m-am apucat de antrenorat pentru bani. M-am apucat din pasiune. Am fost și președinte sau director general, dar eu am vrut să fiu antrenor. Depinde la ce nivel vreau să trăiesc. Am patru copii. Dacă vreau să stau doar pe bărci și prin vacanțe e mai greu. Am avut și yacht. Acum nu-și mai permite nimeni care nu mai lucrează să stea în lux. Eu am pierdut bani mulți în afaceri și m-am lecuit. Dar pot să trăiesc decent, ca o persoană normală. Nu vreau să spun câți bani aveam când m-am lăsat, dar am pierdut 3 milioane de euro în fabrica de biodisel pe care o aveam la Oradea cu băiatul ăla, Adrian Marțian… Fabrica a intrat în faliment și nu m-am ales cu nimic. Dar pot să trăiesc liniștit am bani”, a spus Adrian Mutu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.