Caută
Close this search box.

Mihai Fifor: Sunt liberali care vor vota împotriva moțiunii de cenzură

mihai fifor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirmă, într-un mesaj postat miercuri, că sunt parlamentari liberali care vor vota împotriva moţiunii de cenzură.

Vor fi voturi împotriva moţiunii inclusiv de la PNL. Asta pentru că Iohannis preferă în turul doi o confruntare cu Viorica Dăncilă, vizând acumularea votului anti-PSD. Campania lui Iohannis mizează pe confruntarea cu acest guvern, nu pe căderea lui! Ce nu ia PNL în calcul e votul anti-Iohannis care creşte în fiecare zi şi se va exprima în turul al doilea”, scrie pe Facebook Mihai Fifor.

”Ar fi o misiune imposibilă să obţină cea mai mare creştere economică din UE, să ducă şomajul mai jos de 3%, să crească salariul mediu net la peste 44%, iar pe cel minim net cu 41%, să crească pensia medie netă cu peste 54%, să crească puterea de cumpărare a românilor cu peste 40%. Orice partid ar veni la guvernare după PSD va arăta cât de slab e în comparaţie cu PSD! Nimeni nu îşi permite asta înainte de parlamentarele din 2020!”, mai scrie Mihai Fifor.

În opinia lui Fifor, trădările din PSD s-au consumat deja.

Singura alternativă a opoziţiei e declanşarea alegerilor anticipate! Puneţi-vă în pielea lor! Cum să voteze o moţiune de cenzură a cărei consecinţă va fi scurtarea propriului mandat de parlamentar?! Să fim serioşi! PNL este campionul moţiunilor eşuate. Toate moţiunile lor au primit mai puţine voturi decât numărul semnatarilor. În istoria României, singurele moţiuni de cenzură adoptate au fost cele susţinute de PSD. Concluzie: Staţi liniştiţi! Moţiunea nu va trece!”, își încheie Mihai Fifor mesajul.

Citește și: Când indignarea se “democratizează”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri